Aula- ja kokouspalvelut

Aulapalvelu

Aulapalvelu on tavoitettavissa arkisin Tieteiden talon aukioloaikaan klo 818. Aulapalvelusta vastaa Palmia.

Aulapalvelu opastaa kokoustiloihin, huolehtii talon turvallisuudesta ja tarvittaessa avaa sekä sulkee kokoustilat. Ensisijaisesti kokoustiloihin pääsystä vastaa Tieteiden talon talokoordinaattori, jonka toimenkuvan ja yhteystiedot löydät Kokouspalvelut-osiosta.

Aulapalvelu ei ota vastaan tilavarauksia, vaan ne tulee tehdä talon tilavarausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse: tieteidentalo(at)tsv.fi.

Talon tilavaraukset ja tilaisuudet näkyvät aulapalvelun ilmoitustaululla.

Turvallisuuspäivystys

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuuspalvelukeskus päivystää 24/7.

Yhteystiedot:

Puh. 029 483 3010
Sähköposti: turvallisuuspalvelukeskus@senaatti.fi

Kokouspalvelut 

Tieteiden talon talokoordinaattori hoitaa tilavarausten vastaanoton, käsittelyn ja vahvistukset, kokoustilojen avaamisen ja sulkemisen (varalla aulapalvelu). Talokoordinaattori huolehtii myös tilojen järjestyksestä, teknisestä laitteistosta ja suoratoistopalvelusta. Talokoordinaattorille voi ilmoittaa kaikista havaitsemistaan puutteista tai vioista.

Jokaisen salin kalustuksella on oma vakiojärjestyksensä. Jos tilan käyttäjä haluaa muuttaa järjestystä, tulee asiasta sopia etukäteen talokoordinaattorin kanssa. Tuoleja tai pöytiä ei saa siirtää salista toiseen.

Kokoustiloissa on edellytykset videoneuvottelukokouksille, eli esimerkiksi Zoom-, Skype- tai Teams-kokoukset onnistuvat kaikissa talon saleissa. Salien asiakaskoneisiin on esiasennettu vain Zoom-ohjelma, mutta kaikki edellä mainitut ohjelmat toimivat myös selaimissa. Tarkemmat tiedot salien AV-varusteluista löytyvät Salien tekninen varustus ja tapahtumapalvelut -otsikon alta.

Kokousvedet tulee tilata huoneisiin erikseen Tiedekahvilasta, jollei niitä toimiteta itse.

Salin 104 palvelut

Salissa 104 on lisäksi robottikamera, jonka kautta salin ohjelma voidaan lähettää suoratoistona YouTubeen. Suoratoistopalvelu on tilattava erikseen, asiasta voidaan sopia talokoordinaattorin kanssa varauksen yhteydessä. Striimauspalvelut ovat maksullisia myös jäsenseuroille. Lisätietoja suoratoistopalvelusta saa talokoordinaattorilta.

Salissa 104 on flyygeli, jonka käytöstä tulee sopia talokoordinaattorin kanssa tilavarauksen yhteydessä.

Talokoordinaattorin yhteystiedot:

Puh. 09 228 69 264
Sähköpostiosoite: tieteidentalo(at)tsv.fi